El Recanvi Gaudí CB Mollet es permet una altra derrota

El resultat final de 81-85 contra el CB Santfeliuenc Eninter escurça les possibilitats de mantenir-se a EBA

Després de la victòria de la setmana passada, el Recanvis Gaudí CB Mollet havia de mantenir el ritme i l'optimisme de cara al partit amb el Sanfeliuenc. De fet, aquesta actitud es va veure fins quasi el final, tot i que de nou, l'equip d'Àlex Coma es va desinflar en l'últim moment. En les darreres jornades el CB Mollet no ha estat capaç de mantenir-se al màxim el partit sencer, i això els ha passat factura. Cal destacar però, que el Santfeliuenc està a les posicions altes de la classificació i que l'esforç realitzat pels nois de Coma es mereixia una recompensa en forma de victòria.

El partit va estar molt igualat durant els quatre quarts, tot i que la primera part va ser pel Mollet. Després del descans, el Santfeliuenc va agafar empenta i tot dos equips van anar pràcticament igualats en el marcador. L'últim quart, decisiu per al resultat, va estar protagonitzat per les faltes i els successius tirs lliures, que van posar dels nervis l'afició i la banqueta molletana. El resultat final de 81-85 es va decidir en l'últim minut, on l'estira i arronsa de punts va acabar decantant el partit a favor del Santfeliuenc.

La propera setmana el Recanvis Gaudí CB Mollet visita el Platges de Mataró, que es troba en posicions baixes de la classificació. Serà una de els últimes oportunitats pel Mollet per salvar la categoria EBA.

 

Edicions locals