El Casal Cultural presenta la nova imatge corporativa de l’entitat

Xavier Clavijo ha estat l’encarregat de realitzar el nou logotip del Casal

El Casal Cultural presentava dimarts nova imatge, amb l'objectiu de rellançar a nivell públic la imatge del casal i arribar, principalment, a nous segments de la població. I és que l'entitat va encarregar ara fa un any a Xavier Clavijo el disseny d'un nou logotip. En aquest sentit, Clavijo ha creat la marca El Casal i assegura que la nova imatge és "més juvenil, moderna i actual". El logotip parteix d'una escultura, fet que comporta ser tridimensional, concepte que el president del Casal Cultural, Albert Adamí, va destacar durant la presentació. En la utilització de la imatge es podran utilitzar quatre colors primaris: el vermell, el blau, el groc i el verd. Clavijo també ha dissenyat un logotip en forma de segell amb 45 punxes que simbolitzen els 45 anys del Casal.

A més, el Casal s'ha sumat a les noves tecnologies amb la creació de la pàgina web http://elcasal.cat, on es podrà consultar la història, el programa d'activitats i la ubicació de l'entitat, i on el Jardinet té apartat propi. La web utilitzarà quatre conceptes, com són la publicació (a través de wordpress), la fotografia (amb flickr), el vídeo (que es penjaran a youtube) i la comunicació (amb espais com el facebook o el twitter). A més, properament, els usuaris podran inscriure's a les activitats a través d'aquesta pàgina web.

D'altra banda, el Casal, que compta amb més de 1.700 socis, ha remodelat recentment la junta. Així, alguns dels projectes que es plantegen de cara a aquest any és informatitzar la secretaria, renovar la Sala Gran i realitzar millores al Jardí.

 

Edicions locals