Xavier Pablo, nou gerent del Consorci de l’Espai Natural de Gallecs

Pablo substitueix en el càrrec a Joan Vallhonrat. El consell plenari del consorci també va nomenar Gemma Safont directora tècnica de l’entitat

Xavier Pablo és, des d'aquesta setmana, el nou gerent del Consorci de l'Espai Natural de Gallecs. Pablo, enginyer tècnic que compta amb diversos estudis al Regne Unit, va ser nomenat pel consell plenari de l'entitat en substitució de Joan Vallhonrat, que va presentar el seu cessament a finals del mes de març. Fins ara, Pablo era cap de l'Equip de Medi Ambient i Paisatge de la Direcció Tècnica del Sòl de l'Institut Català del Sòl de la Generalitat. El nou gerent coneix àmpliament el territori de Gallecs ja que ha conduit diversos projectes de la zona, com ara la regeneració de la riera del Caganell de Gallecs.

Així mateix, el consell plenari del Consorci també va decidir nomenar a Gemma Safont nova directora tècnica de l'entitat. Safont, enginyera tècnica agrícola, és especialista en explotacions agropecuàries i té un màster en Agricultura Biològica. Fins al 2008, era tècnica de projectes agraris, forestals i mediambientals del Consorci.

 

Edicions locals