El Club de Tennis Mollet guanya el Campionat de Catalunya a la categoria de Bronze

L’entitat comença a recuperar l’empenta d’anys anteriors, fruit del treball que l’entitat està fent des de fa uns anys per millor la vessant econòmica i esportiva del club

Sembla que el Club Tennis Mollet comença a recollir el fruit dels seu esforç. I és que l'equip Absolut Masculí del Club de Tennis Mollet ha guanyat el Campió de Catalunya a la categoria de Bronze. El club molletà va guanyar en la final 4 a 3 al Club de Tennis St. Llorens d'Hortons. D'aquesta manera, l'equip, format per una desena de jugadors locals, té ja l'ascens directe a la categoria d'argent per la propera temporada. Cal recordar que aquest és el primer cop que l'entitat de la ciutat acaba campió en aquest campionat.

L'activitat de club, però, no finalitza aquí. El Club de Tennis Mollet acull aquesta setmana les semifinals de la primera edició del torneig de pàdel organitzat per l'entitat. En aquest sentit, una vintena de parelles han participat en el torneig, de les quals quatre disputaran les semifinals. El guanyador del torneig s'endurà, a part d'un trofeu, dues entrades per la final del Compte de Godó, aportades pel capità de Copa Davis, Albert Costa. Així mateix, el club, degut a la bona participació que ha tingut la primera edició, es planteja realitzar abans de l'estiu una altre edició d'aquest torneig patrocinat per Assegurances Gómez Quelle en nom de Seguros Bilbao.

 

Edicions locals