El Club Atlètic treballa per mantenir-se a prop del grup d’ascens

L’entitat ha participat en la primera jornada classificatòria. Així mateix, l’atleta Abdulai El Bouchiki ha quedat en primera posició en el Campionat de Catalunya Universitari de 1.500 metres

El Club Atlètic Mollet ha participat aquests dies en la Lliga Catalana de Clubs 2009, concretament en la primera jornada classificatòria que s'ha celebrat a Can Dragó, i on ha demostrat el bon nivell de l'equip. En aquest sentit, el club treballa en aquestes jornades per aconseguir un objectiu clar: l'ascens. Per això, l'entitat busca col·locar el club en una bona posició, més a prop del grup d'ascens. En la jornada destaquen els primer llocs de Moustapha El Bouchiki als 1500, Joan Ollé al martell, Tim Steward als 400; i els segons llocs d'Abdulali El Bouchiki als 3000 obstacles, Jose Angel Quintanal als 110 m tanques i Albert Raga al triple.

D'altra banda, Abdulai El Bouchiki, membre del Club Atlètic Mollet, s'ha proclamat a Manresa Campió de Catalunya Universitari de 1500 m amb una marca de 4'09''. L'atleta va representar a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC).

 

 

 

 

Edicions locals