EMFO presenta quatre candidats als Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació

L’entitat molletana ha assessorat als quatre projectes emprenedors, tres d’ells de Mollet. Els premis es lliuraran el 8 de juliol

L'Empresa Municipal per a la Formació Ocupacional i l'Ocupació (EMFO) ha presentat quatre empreses candidates als Premis a les Millors Iniciatives Empresarials de la Diputació de Barcelona. En aquest sentit, l'entitat municipal va assessorar als emprenedors que han portat a terme aquests projectes, tres d'ells a la ciutat de Mollet. Les quatre empreses candidates són "Sa Lluna"(Susana Rueda), botiga de te i Café de Susana Rueda, ubicada a Caldes de Montbui. "Control A+" (Conrado Sabaté) de gestió, formació i direcció en neteja; "Neteja Activa Numar SCP" (Núria Cámara i Marta Ramon), empresa de serveis de neteja; i "Buena Ruta" (Carme Xicola), que organitza viatges en autocaravana. Aquestes tres empreses estan ubicades a Mollet del Vallès.

Els Premis a les Millors Iniciatives Empresarials estan adreçats a empreses que s'hagin creat arrel d'un procés d'assessorament per part d'algun dels serveis de promoció econòmica que els diferents ens locals de la demarcació de Barcelona posen a disposició dels seus ciutadans, empreses i emprenedors. El concurs consta de set modalitats.

 

 

Edicions locals