El Pavelló de Riera Seca estrena la nova pista exterior

La pista, que està operativa des d’aquesta setmana, compta amb una coberta exterior que protegirà de la pluja als usuaris

El Pavelló de Riera Seca estrena aquests dies la nova pista exterior, on s'ha instal·lat una coberta tèxtil, que permet l'entrada de lluminositat, s'ha renovat el paviment, i s'ha construït una tanca perimetral. L'objectiu de les obres era fer un ús més extens i de millor qualitat de l'equipament esportiu. En aquest sentit, el president del Club de Patinatge Artístic de Mollet, José Antonio Marco, va assegurar que les millores "ajudaran a que tots els esportistes tinguin un lloc on entrenar i que no estiguin tots concentrats a les pistes interiors". Així mateix, el president del Mollet Hoquei Club, Pascual Alemany, va anunciar que volen ampliar el nombre d'escoles que participen en els tallers de hoquei.

Les obres han tingut un cost de 300.000 euros, i han comptat amb una subvenció de 90.000 euros per part de la Federació Catalana de Patinatge. Així, el president d'aquesta federació, Ramon Basiana, va fer èmfasi en la tasca de la entitat en relació a la tecnificació. I és que el grup infantil de hoquei patins rep l'assessorament de tècnics de la federació per augmentar el nivell.

D'altra banda, l'alcalde Josep Monràs va anunciar, en la presentació de la nova pista, noves millores que es realitzaran en el pavelló, com ara una remodelació de les quatre torres per ubicar els clubs i una millora dels vestuaris. Unes obres que tenen un cost aproximat de 250.000 euros. Monràs va afirmar que l'objectiu és "adecuar-los a allò que es fa necessari per als clubs". Així mateix, la zona d'skate que hi ha al costat del pavelló, i que properament es traslladarà a l'entorn del camp dels Germans Gonzalvo, esdevindrà un nou espai de lleure i oci obert.

 

 

Edicions locals