La masia de Can Borrell acull una exposició en homenatge a Miquel Camprubí

El molletà va desaparèixer ara fa dos anys. Amics i coneguts van participar en la inauguració de la mostra, que romandrà a la masia fins el 15 d'aquest mes

Un acte emotiu va donar per inaugurada l'exposició en homenatge a Miquel Camprubí el passat dijous. La Masia de Can Borrell es va omplir amb més de 150 persones, amics, familiars i coneguts del Miquel per tal de retre-li un petit homenatge i recordar-lo ara que fa dos anys que va desaparèixer. A les set de la tarda, la sala de conferències de la Masia era plena de gom a gom, per escoltar les paraules de l'alcalde Josep Monràs, el regidor de Cooperació i Solidaritat Antonio Felices, el mossèn Miquel Àngel i la dona de Camprubí, la Maria. Felices va assegurar que "no es pot parlar del Miquel sense parlar de la Maria" i afegia que "tots els que estem aquí, compartim un sentiment i la Maria ha pogut comprovar tots els amics que té".

Per altra banda el mossèn M. Àngel, amb qui va col·laborar Camprubí en l'entitat 100% Camerún, va elogiar la feina de l'homenatjeat dient que "persones com el Miquel són d'agrair; ell feia una feina però no veia els resultats...posava la confiança en els altres". Per la seva banda, l'alcalde Josep Monràs va agrair el treball de persones anònimes com en Miquel ja que "gràcies a aquesta tasca, s'han pogut aconseguir moltes coses". La dona de Camprubí quasi no va poder parlar degut a l'emoció, però va donar les gràcies als assistents.

 

Edicions locals