Els clubs molletans tornen a la càrrega després de les vacances de Setmana Santa

Alguns clubs de la ciutat necessiten una bona empenta per encarar les darreres jornades

Després de Setmana Santa la majoria d'equips ja tenen la vista posada en la classificació i comencen a patir per les posicions. Els principals equips de la ciutat no se'n salven, i a falta de no gaires jornades cal donar-se pressa per assegurar-se un bon lloc a la classificació. A hores d'ara, qui pitjor ho té, tot i que encara no està tot fet, és el Recanvis Gaudí CB Mollet, que vol mantenir-se en la categoria EBA. La victòria de l'última jornada els va permetre estabilitzar-se una mica pel que fa a les posicions, però les darreres quatre jornades seran decisives.

Pel que fa al futbol, el CF Mollet UE vol, amb Sito Fradera com a nou entrenador, pujar a posicions d'ascens, i no va en mal camí, ja que està en sisè lloc a la taula. En canvi, la Molletense UD és dels que necessita una lleugera empenta, que els asseguraria pujar de la desena posició on es troba actualment.

Per últim, cal destacar que el Mollet Hoquei Club es troba en penúltima posició en la taula, i a falta de 10 jornades i un partit ajornat, encara està a temps de millorar posicions en la classificació final.

Caldrà, doncs, veure quina és la dinàmica que prenen els primers equips molletans després d'aquestes vacances.

 

Edicions locals