El Ball de Gitanes, aquest diumenge a la Rambla

L’acte forma part de les activitats entorn la diada de Sant Jordi, que començaran aquesta tarda amb un taller infantil de Roses de paper

Per aquest diumenge el Ball de Gitanes i Esbart Dansaire de Mollet prepara una cita molt important. I és que el tradicional Ball de Gitanes torna un any més a la plaça Catalunya, una expressió pròpia i genuïna on tots els molletans estan convidats a participar-hi. L'actuació, que s'emmarca dins el programa d'activitats de Sant Jordi, començarà a partir de les 11 hores i es desenvoluparà entre la plaça Catalunya i la Rambla Balmes.

El Ball de Gitanes però, no serà l'única activitat d'aquest cap de setmana relacionada amb la diada de Sant Jordi. I és que per aquesta tarda s'ha preparat un taller infantil de roses de paper, a les 17 hores a la sala de lectura l'Era, i l'inauguració de l'exposició "Encontres", a les 19 hores al Centre Cultural La Marineta. A més, diumenge també tindrà lloc un acte al Museu Abelló. Es tracta d'una activitat familiar titulada "Viatge en el temps per la nostra ciutat", que es durà a terme a partir de les 12 hores a les instal·lacions de l'equipament.

 

Edicions locals