Mollet es prepara per rebre el Nou Any

Els ciutadans podran escoltar les campanades a la plaça Prat de la Riba amb el tradicional raïm i una copa de cava. A continuació, el Mercat Vell i el pavelló de Riera Seca seran els eixos de la festa

A poques hores per l'arribada del nou any, Mollet es prepara per rebre el 2010. En aquest sentit, els molletans podran escoltar les campanades a la plaça Prat de la Riba amb el tradicional raïm i una copa de cava. Després, la festa es traslladarà al pavelló de Riera Seca, on les colles de Morats i Torrats, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Mollet, han preparat una revetlla de Cap d'Any especial amb música fins a altres hores de la matinada. La jornada començarà poc després de mitjanit i les entrades anticipades es poden aconseguir al mateix pavelló de Riera Seca. En cas de no estar esgotades, també es podran adquirir durant la nit.

D'altra banda, l'Associació de Balls de Saló ha preparat també una revetlla, aquest cas al Mercat Vell i amb la música en directe del Duo Choffers. En aquesta ocasió, la festa començarà cap a la una de la matinada. El preu inclou copa de cava, bossa de cotilló i xocolata amb melindros.

 

Edicions locals