El conseller d’Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, visita el GIRO

En la seva estada a la ciutat, Llena va mantenir una reunió a porta tancada amb l’alcalde Josep Monràs i representants del consistori

El conseller d'Agricultura, Alimentació i Acció Rural, Joaquim Llena, va visitar ahir al migdia les instal·lacions del Centre Tecnològic GIRO, amb l'objectiu de conèixer quins són els treballs que es porten a terme en aquest edifici. Així, l'alcalde Josep Monràs va explicar als presents que l'objectiu d'aquest centre és "mostrar quin ha de ser el futur dels residus orgànics, no només de Mollet sinó a nivell europeu". En aquest sentit, el conseller Joaquim Llena va assegurar que el seu departament té la voluntat "d'alleugerir la càrrega que representa el GIRO per l'Ajuntament" i es va comprometre a intentar buscar una major implicació de la Generalitat en el centre.

En la seva estada a la ciutat, Llena va mantenir una reunió a porta tancada amb l'alcalde Josep Monràs i representants del consistori. Tot seguit es va desplaçar al GIRO per realitzar una visita guiada de la mà del director del centre, Xavier Flotats.

 

Edicions locals