L’Hospital de Mollet acull una taula d’Oncovallès en la diada de Sant Jordi

L’entitat posa a la venda en aquest espai roses, llibres de poemes i uns vanos pintats a mà pels membres del taller de manualitat de la Fundació

L'Hospital de Mollet celebra la diada de Sant Jordi d'una forma molt especial. I és que la fundació Oncovallès ha col·locat una taula informativa en aquest espai per parlar de la tasca que realitzen dins la societat i per obtenir recursos per a l'entitat. Així, des dels seus inicis Oncovallès realitza el dia de Sant Jordi el programa "Roses per a la vida", títol que segons la vicepresidenta d'Oncovallès, Olga Salavedra, "sempre ens ha semblat una frase amb una acurada tendresa: lliurar una rosa és símbol d'amor i d'afecte per una vida plena d'il·lusions i de fermesa a l'hora de lluitar tots junts contra el càncer". Així, a través d'un donatiu, la gent pot recollir a la taula que Oncovallès té a l'Hospital una rosa, un llibre de poemes o un vano pintat a mà pels membres del Taller Terapèutic de Manualitats anomenat "Art i amistat". En total, els participants en aquest taller, un dels que la fundació porta a terme cada setmana, ha realitzat 200 vanos.

Oncovallès és una fundació privada d'ajuda oncològica que ofereix suport als malalts de càncer i als seus familiars mitjançant la mobilització dels recursos de què disposa la societat i dels programes de treball social que té la Fundació Oncovallès. Actualment, l'entitat no té junta a la ciutat de Mollet, però si esteu interessats en ser voluntaris podeu posar-vos en contacte amb Carme Grau, coordinadora de la fundació, mitjançant el correu electrònic [email protected] o a través del telèfon 93 870 01 67.

 

 

 

 

Edicions locals