La consellera Marina Geli visita les obres del nou Hospital de Mollet

Dos anys després de la posada de la primera pedra, Geli va voler copsar de primera mà en quin moment es troba la construcció de l’edifici

La consellera de Salut, Marina Geli, va visitar aquest dissabte les obres del futur Hospital de Mollet. Geli va fer un recorregut per les instal·lacions, que segons les previsions, estaran enllestides a finals d'any. La consellera de Salut va estar acompanyada en tot moment per l'alcalde de Mollet, Josep Monrás, que va destacar el fet de que a mitjans de l'any 2010 s'efectuarà el trasllat a aquest Hospital, que va definir com a "terapèutic per la fantàstica vista que té dels Pinetons". Així mateix, l'alcalde va anunciar la posada en funcionament del Consell Territorial de Salut abans de l'estiu.

Per la seva banda, la consellera va destacar que aquest és un projecte territorial, que donarà servei a 150.000 habitants; assistencial, on va destacar la creació d'un Institut Pedriàtic del territori del Baix Vallès; però també un projecte arquitectònic i sostenible important, al ser pioner dins el sector sanitari espanyol, reduint la demanda evitant pèrdues d'energia, aportant energies i recursos naturals, seleccionant equips eficients convertidors d'aigua i fent un bon ús intel·ligent dels sistemes.

En la visita també van participar membres del Consorci Sanitari del Vallès, així com d'altres alcaldes i representants dels municipis que tindran com a Hospital de referència el de Mollet.

 

Edicions locals