Agredolç partit pel Recanvis Gaudí CB Mollet a casa

L’equip d’Àlex Coma va perdre contra el BC River Andorra, però no tira la tovallola

El partit que va enfrontar dissabte el Recanvis Gaudí CB Mollet i el BC River Andorra va deixar un sabor agredolç i un resultat de 82 a 97, a favor dels visitants. Durant tot el partit l'equip molletà va estar a remolc de les accions dels andorrans, que actualment estan en segona posició a la classificació. Tot i aquesta falta d'empenta en algunes ocasions, cal remarcar la persistència i la paciència del CB Mollet en un partit que ja es preveia difícil abans de començar. El joc del BC River Andorra no va ser precisament espectacular, ja que van provar d'assegurar-se els punts a base de jugades senzilles. Les poques ocasions en les quals van provar de fer alguna jugada per lluir-se, l'afició molletana va respondre amb esbroncades.

Els parcials del partit van ser de 20-33, 16-27, 20-22 i 26-15. Els tres primers quarts van ser clarament de l'Andorra, però arribats als últims deu minuts, l'equip molletà va saber aprofitar la baixada de ritme del rival per fer un gran joc, sense rendir-se.

I és que el Recanvis Gaudí CB Mollet va fer aixecar l'afició, que va reconèixer la tasca de l'equip. A falta de dues jornades, el Mollet visita la propera setmana el CB Navàs.

 

 

Edicions locals