El 42% de les empreses adjudicatàries de les obres del FEIL són de Mollet

En total, aquestes obres crearan 514 llocs de treball. La major part dels projectes del Fons Estatal d’Inversió Local (FEIL) començaran la setmana vinent

Els projectes del Fons Estatal d'Inversió Local (FEIL) ja són una realitat. Tot i que la major part de les obres no començaran fins la setmana vinent, els projectes ja han estat adjudicats. En aquest sentit, el 42% de les empreses adjudicatàries de les obres del FEIL són de Mollet i, la resta, tenen, en la seva majoria, "una vinculació amb la ciutat tot i no estar ubicades físicament a Mollet", afirmava l'alcalde Josep Monràs. En aquest sentit, aquestes obres crearan 514 llocs de treball, un centenar més del que les previsions inicials van apuntar. Així, els serveis municipals han posat en contacte aquelles empreses adjudicatàries on hi havia creació de llocs de treball amb EMFO per si en la seva base hi havia alguna persona amb el perfil que la citada empresa necessitava.

D'altra banda, l'alcalde Josep Monràs va voler excusar les molèsties que les obres poden produir en l'espai públic de la ciutat. Així mateix, degut a les obres de la tanca del parc de Can Mulà, l'alcalde va anunciar que les activitats de la Festa Major d'Estiu no es podran desenvolupar en aquest espai.

El FEIL és un programa realitzat pel Govern de l'Estat que té com a objectiu la creació d'ocupació i el manteniment de llocs de treball, però també la reactivació econòmica a través de l'obra pública. L'alcalde de Mollet va expressar, en la presentació d'aquestes dades, el seu desig de que l'any vinent els municipis puguin gaudir d'un altre FEIL.

 

Edicions locals