Toni Exposito: ‘Ara el nostre objectiu principal és trobar més gent’

És el nou Cap de Colla dels Castellers de Mollet des del 17 de gener de 2009. Nascut el 3 de març de 1987, des de fa 8 anys forma part dels Castellers de Mollet i sempre hi ha mantingut una relació molt estreta. Expósito va ser

És el nou Cap de Colla dels Castellers de Mollet des del 17 de gener de 2009. Nascut el 3 de març de 1987, des de fa 8 anys forma part dels Castellers de Mollet i sempre hi ha mantingut una relació molt estreta. Expósito va ser, ara fa uns anys, Cap de Canalla. Ara agafa les rendes de la Colla amb voluntat de continuar endavant.

P: Des de principis d'any és el nou Cap de Colla dels Castellers de Mollet, com ha estat el salt?
R: Una part jove de la colla considerava que faltava gent i faltava motivació i vam decidir entrar i "arrasar". Ara el nostre objectiu principal és trobar més gent i provar de fer festes per a que la gent ens conegui. Es fa falta encara molta gent! A tothom que s'estigui rumiant d'apuntar-se a Castellers jo els diria que això és com una gran família i que hi ha molt bon rotllo.

P: Tot i que fa pocs mesos que està al capdavant, quina és la valoració que faries des de que ets Cap de Colla de l'agrupació molletana?
R: Hem anat ascendint poc a poc. Tot i que els assajos van començar una mica fluixos, al final hem acabat forts i ens hem estrenat amb una bona actuació. Hem de seguir, però, millorant.

P: Què destacaries de la teva nova tasca?
R: El que més m'agrada és el tracte amb la gent. Segueixo tenint la canalla molt a prop, ja que fa temps vaig ser Cap de Canalla. No hi ha res que no m'agradi d'aquesta tasca. Tinc una vida que es basa quasi tota en els Castelleres, si no estic en una plaça, estic en una altra; no sacrifico pràcticament res per fer Castellers.

P: Quines són les actuacions més properes que portaran a terme els Castellers de Mollet?
R: El dia 10 de maig actuarem a la mitja part del partit del CF Mollet UE al camp dels Germans Gonzalvo (a les 12.45h aproximadament), per a que la gent ens vegi i així fer una mica de "propaganda". També tenim previst actuar a la Festa Major del barri de Plana Lledó el 31 de maig.

P: Amb quins castells veu estrenar aquest cap de setmana la primera actuació de la temporada?
R: Un tres de sis, un quatre de sis i un tres de sis amb agulla. Considerem que és tota una fita poder fer aquests tres castells a la primera actuació, per això hem felicitat a la Colla. S'ha de seguir millorant, sobretot sense confiar-nos.

P: Aquest cap de setmana es va celebrar una assemblea per aprovar pressupostos. Quins van ser els resultats?
R: Es va aprovar aquesta assemblea i hem incrementat una mica els nous pressupostos, però caldrà veure com afecta la crisi i què ens diuen des de l'Ajuntament...

 

 

Edicions locals