Chicago acollirà una exposició retrospectiva sobre l’obra del pintor molletà Joan Abelló

La mostra, organitzada pel Reial Cercle Artístic de Barcelona i la Galeria Sleuwen Bentz, serà inaugurada demà a l’Institut Cervantes de Chicago

Joan Abelló tindrà una presència especial aquests dies a Chicago. I és que el Reial Cercle Artístic de Barcelona ha organitzat, conjuntament amb la Galeria Sleuwen Bentz , una exposició retrospectiva sobre l'obra del pintor molletà que es mostrarà a l'Institut Cervantes de Chicago fins al proper 15 de juliol. La mostra vol ser un homenatge pòstum a Joan Abelló, que va morir el passat 25 de desembre.

Així, la mostra "Joan Abelló. Mollet-Chicago", que defineix a Abelló com el pintor expressionista colorista més important d'Espanya del segle XX, estarà conformada per un seguit de 24 obres on es reflecteix l'expressionisme i els colors del pintor de Mollet. D'altra banda, la Fundació Municipal Joan Abelló ha participat en l'elaboració d'aquesta mostra aportant bibliografia amb catàlegs d'exposicions realitzades al museu de la ciutat entorn la figura de Joan Abelló.

 

 

Edicions locals