El CF Mollet UE presenta la renovació de la pàgina web del club

L’entitat esportiva ha millorat l’estètica de la pàgina, on es destaquen els colors del club: el blanc i el vermell

El CF Mollet UE presentava ahir al camp dels Germans Gonzalvo la nova pàgina web del club (http://www.cfmolletue.com), que oferirà més possibilitats que l'anterior, i on es destaquen els colors i els valors de l'entitat esportiva. El president del CF Molllet UE, Feliu Tura, es mostra molt content del resultat final ja que troba que "és modern i fàcil per navegar-hi". Cal destacar petits detalls com les fotografies que canvien segons la categoria que es consulti, i l'apartat dedicat a notícies d'última hora a la pàgina principal. Tura senyala que la pàgina web reflexa "el present i el futur del club". Seccions com "ajuda'ns a millorar el club", on es poden fer suggerències o enviar fotos; i "qui ho endevinarà", on properament es podran fer porres sobre diferents equips, són apartats d'interacció que caracteritzen aquesta nova pàgina web.

CF Mollet UE vs Vilassar de Dalt CE

D'altra banda, el CF Mollet UE es va enfrontar aquest cap de setmana contra el Vilassar de Dalt CE, un partit que no ha beneficiat gens l'equip molletà, que amb aquesta derrota està pràcticament fora de les posicions d'ascens. El president del CF Mollet UE, Feliu Tura, assegura que "matemàticament hi ha possibilitats, si guanyem els propers quatre partits, però ha estat una derrota de les que fan mal". Tura reconeix que el partit va ser tot una "depressió" perquè "aquest resultat ens treu les opcions d'ascendir. Tenim mínimes opcions".

La primera part del partit la va controlar el Vilassar de Dalt, amb tres gols. La remuntada del Mollet va arribar a la segona meitat, tot i que no van poder fer res davant del quart gol del conjunt vilassarenc. Els gols per part del Mollet UE els van marcar Macedo, Casto i Albert Muñoz.

La propera setmana el Mollet UE rep a casa el Granollers EC, en un derbi molt important per a l'equip local.

 

Edicions locals