Unes 200 persones es concentren davant l’Ajuntament per rebutjar l’agressió a un professor

El professor, de l’IES Vicenç Plantada, va ser agredit dimarts de la setmana passada pel pare d’un alumne que va ser expulsat de classe

Més de 200 persones es van manifestar dimarts al migdia davant l'Ajuntament per mostrar el seu rebuig contra l'agressió que un professor de l'IES Vicenç Plantada va patir la setmana passada. El coordinador pedagògic de l'IES Vicenç Plantada, Vicenç Llorca, va voler mostrar la solidarització de la comunitat educativa amb el professor i el rebuig a fets com aquest. Llorca va explicar que amb aquesta acció "es vol donar el missatge de dir tots som responsables de l'educació i estem units". "L'agressió a un membre de la comunitat és una agressió a tothom", concloïa Llorca. Així mateix, un cop acabat l'acte, els centres educatius van entregar al consistori una carta on expressaven la seva "preocupació pels fets esdevinguts" tot i "tractar-se d'un fet puntual", i on demanaven a l'Ajuntament "que emprengui les accions oportunes que estiguin al seu abast per intentar evitar que aquest tipus de comportaments violents puguin repetir-se". D'altra banda, els sindicats USTEC·STEs (IAC), CCOO i UGT van emetre un comunicat rebutjant l'agressió i mostrant la seva solidaritat i suport al professor agredit.

L'agressió va tenir lloc dimarts passat després de que el professor expulses l'alumne d'una de les seves classes per conducta indeguda. Llavors, un cop acabada la jornada laboral, el professor hauria estat agredit verbalment i físicament pel pare de l'alumne fora del recinte escolar.

 

Edicions locals