La Policia Municipal ja ha obert 43 expedients per infringir l’Ordenança de convivència des del mes de gener

A més, els agents van detectar un total de 21 establiments que van obrir el passar u de maig sense tenir autorització

La Policia Municipal ha obert, des de principis d'any, 43 expedients, que sumen 71 infraccions, per incompliment de l'Ordenança de convivència ciutadana i via pública. La major part dels expedients són per desobediència i falta de respecte als agents de l'autoritat, seguits del consum de begudes alcohòliques al carrer i causar molèsties intencionades al veïnat. Realitzar pintades i actes vandàlics contra el mobiliari urbà i la via pública són altres infraccions detectades pels cossos de seguretat.

D'altra banda, la Policia Municipal va detectar, el passat u de maig, un total de 21 establiments que es trobaven oberts al públic sense tenir autorització, segons la Llei d'horaris comercials. Aquesta normativa estableix un horari general pels establiments comercials, pel qual els diumenges i dies festius han de romandre tancats. A més, quatre dies l'any, entre els que es troba l'u de maig, també tenen l'obligació de tancar les botigues de conveniència i els establiments de venda d'alimentació amb una superfície de venda inferior als 150 metres quadrats, que poden obrir tots els diumenges i els dies festius.

Així mateix, els agents de Mollet també van proposar per a sanció una discoteca i un local d'hostaleria per incompliment de l'horari de tancament.

 

 

Edicions locals