Comencen les obres de substitució de la tanca del parc de Can Mulà

El projecte s’emmarca dins el programa del Fons Estatal d’Inversió Local del Govern de l’Estat

La substitució de la tanca del parc de Can Mulà ja està en marxa. Aquesta setmana els operaris iniciaven les obres que permetran substituir la tanca exterior del parc, adaptar tots els accessos i crear una nova entrada principal pels Quatre Cantons. L'objectiu principal del projecte és fer un parc més obert, integrat en la ciutat i més accessible. Així mateix, també està previst crear itineraris pavimentats adaptats, que facilitin els desplaçaments. El canvi de mobiliari i de l'enllumenat i la instal·lació de jocs per a la gent gran són altres de les millores que s'executaran en aquesta zona.

El projecte es desenvoluparà per fases, de manera que hi haurà tancaments provisionals en algunes zones del parc, però sempre estarà garantit l'accés a la Biblioteca. Les obres, que acabaran a finals d'any, han començat en la zona on hi ha l'escenari i el circuit d'educació viària, que en aquests moments es troben tancats a la ciutadania. Un cop passat l'estiu, s'iniciaran les obres de la zona infantil. Una altre de les afectacions es produirà en la zona d'aparcament dels carrers Rafael Casanova i Alzina.

Aquestes obres formen part d'un dels 33 projectes que l'Ajuntament de Mollet va presentar al Fons Estatal d'Inversió Local del Govern de l'Estat.

 

Edicions locals