EMFO posa en marxa una vintena de cursos de formació per a persones aturades

Fins a final d’any, l’empresa municipal portarà a terme un total de 22 cursos, subvencionats pel Servei d’Ocupació de Catalunya del departament de Treball de la Generalitat

A partir d'aquest mes i fins final d'any, el Servei de Formació de l'EMFO engegarà un total de 22 cursos de formació adreçats principalment a aquelles persones que es troben en l'atur, amb edats que oscil·len entre els 16 i els 65 anys. Els cursos, que es desenvoluparan en diversos equipaments del municipi, tractaran àrees professionals prioritàries. Aquests cursos, subvencionats pel Servei d'Ocupació de Catalunya del Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya, formen part del programa de formació d'oferta mitjançant plans formatius en àrees professionals prioritàries per a l'any 2009.

I és que atesa la situació actual, el Servei d'Ocupació ha decidit diversificar l'oferta formativa, de manera que han establert una modulació de les especialitats formatives més ajustada a les competències professionals dels treballadors. En total, aquesta oferta formativa compta amb 2.234 hores de formació en aula i 510 hores en pràctiques en empreses. Les àrees que tracten els cursos són administració i gestió, electricitat- instal·lació i manteniment, sanitat i cures, informació i comunicació.

 

 

Edicions locals