El president Montilla inaugurarà aquesta tarda la remodelada plaça Joan Miró

L’acte institucional començarà a les 19 hores. Abans, però, s’han organitzat un seguit d’actes lúdics. Montilla arribarà a les 18.30 hores i farà una breu passejada pel barri de Plana Lledó

Aquesta tarda, el president de la Generalitat, José Montilla, acompanyat de l'alcalde Josep Monràs, inaugurarà la urbanització de la plaça Joan Miró i l'aparcament subterrani que s'ha creat en la zona. La plaça compta amb tres eixos units per una pèrgola: la zona d'entrada de vehicles a l'aparcament, que compta amb 240 places per a cotxes, 21 per a motos i 6 per a persones amb mobilitat reduïda; la zona de jocs i espectacles, separada de la rampa per unes grades que formen una jardinera, i una d'estada, plantada amb arbres. A l'extrem sud, s'ha instal·lat 36 panells fotovoltaics.

La festa d'inauguració començarà a les cinc de la tarda amb activitats d'animació infantil i continuarà amb la creació d'un gran mural on els infants deixaran la seva empenta amb pintures dels colors que defineixen l'obra del pintor Joan Miró. L'acte institucional, presidit pel president Montilla, s'iniciarà al voltant de les 19 hores.

 

 

Edicions locals