El president de la Generalitat, José Montilla, inaugura la nova imatge de la plaça Joan Miró

El president, acompanyat de l’alcalde Josep Monràs, ha visitat algun dels carrers del barri de Plana Lledó, que ha rebut una subvenció de la Llei de Barris per la seva millora i remodelació

El president de la Generalitat, José Montilla, ha visitat aquesta tarda la plaça Joan Miró. Montilla ha estat acompanyat en tot moment per l'alcalde Josep Monràs i la delegada del Govern a Barcelona. Montilla ha mostrat la seva satisfacció per estar un cop més a Mollet i ha fet especial menció a alguns projectes molletans, a part de la remodelació a la plaça Joan Miró, sinó també d'altres com el soterrament de la línia Vic-Puigcerdà a l'altura de la ciutat. El president de la Generalitat ha assegurat que es treballa per millorar les condicions i la qualitat de vida dels ciutadans. Finalment, Montilla ha parlat de la Llei de Barris, i ha afirmat que "feia falta fa molt de temps, va arribat una mica tard".

D'altra banda, l''alcalde de Mollet, Josep Monràs, ha assegurat davant els veïns que "heu contribuït ha tenir la fantàstica ciutat que ara teniu". Monràs ha afirmat que l'Ajuntament i la Generalitat ha fet un esforç per millorar aquest espai urbà. Així mateix, l'alcalde ha anunciat que després de l'estiu, la plaça Cinco Pinos estarà finalitzada i entrarà en servei el nou centre de serveis per a la gent gran El Lledoner. Monràs, però, ha explicat que continuaran treballant pel barri.

La plaça compta amb tres eixos units per una pèrgola: la zona d'entrada de vehicles a l'aparcament, que compta amb 240 places per a cotxes, 21 per a motos i 6 per a persones amb mobilitat reduïda; la zona de jocs i espectacles, separada de la rampa per unes grades que formen una jardinera, i una d'estada, plantada amb arbres. A l'extrem sud, s'ha instal·lat 36 panells fotovoltaics.

 

 

Edicions locals