L’associació i el Club esportiu de persones sordes de Mollet celebren el seu aniversari

Diumenge l’associació va gaudir d’una jornada d’esport amb una paellada final per celebrar els dos aniversaris

En motiu del 24é aniversari de l'associació de persones sordes de Mollet i el 16é aniversari del club esportiu de sords Mollet, diumenge les dues entitats van realitzar una sèrie de torneigs esportius a la plaça de la República. La jornada va començar amb el torneig femení i masculí de petanca en què van participar el CE Hospitalet, el Cerecursor, el CE Manresa i el CE Mollet. A mig matí, els protagonistes van ser els dards. Al torneig el CE Mataró, el .E Girona A i B, el Cerecursor i el CE Mollet A i B van mostrar les seves habilitats fent punteria a la diana.

Cap al migdia es va dur a terme una paellada entre tots els participants per agafar forces pels dos últims torneigs del dia: el de parchís i el de dominó. Vic, Mollet i Mataró van ser els components del torneig de parchís femení i Girona, Vic, l'Hospitalet i Mollet del torneig masculí de domino.
Finalment, el president de l'associació de persones sordes de Mollet, Juan Mayans Artés, i el president del Club esportiu de sords de Mollet, Antonio Andrés Andrés, van donar els respectius trofeus als guanyadors.

 

Edicions locals