EMFO lliura els certificats a les participants del Programa Clara 2008

Dilluns les dones participants en el programa rebien el diploma atorgat per l’EMFO per haver complert els objectius proposats per Clara 2008 amb èxit

El GIRO va acollir ahir a la tarda el lliurament de diplomes a les persones participants al Programa Clara 2008. En aquest sentit, 19 dones van participar en aquest projecte, enfocat a persones apartades per complert del mercat laboral i que van ser seleccionades per EMFO per iniciar el seu itinerari d'integració sòciolaboral i acompanyament personalitzat. "Hem tingut 19 dones molt responsables i, per tant, se li ha donat el diploma a totes elles", assegurava la gerent d'EMFO, Maria Nadal Sau, durant l'acte de lliurament. Sau va explicar que de la vintena de participants "nou d'elles estan treballant i dues posseeixen un contracte indefinit", i afegia: "En aquest moments per nosaltres tenir resultats d'aquest tipus és molt important".

El Programa Clara té com a objectiu fonamental incrementar l'ocupabilitat de col·lectius de dones amb especials dificultats d'integració social i inserció laboral. Aquest programa s'ha fet gràcies a un conveni signat entre l'Ajuntament de Mollet i l'Institut de la Dona del Ministeri d'Igualtat. És un projecte que ha estat cofinançat pel Fons Social Europeu i que aquest 2009 torna a engegar motors.

 

 

Edicions locals