La gent gran de Mollet celebra la dotzena edició del programa ‘Per molts anys’

La Marineta acull aquests dies una exposició entorn ‘Per Molts Anys’, un programa que enguany compte amb novetats relacionades amb les noves tecnologies

Espectacles, exposicions, tallers i jornades esportives són algunes de les activitats de la setmana dedicada a la gent gran que s'organitza anualment sota el programa "Per molts anys". En aquest sentit, l'alcalde Josep Monràs, i la regidora de Gent Gran, Anna Maria Díaz, presentaven ahir el programa a la Marineta assegurant que és un projecte inalterable en la programació de la ciutat per la gran participació i empenta de la gent gran molletana. "Per molts anys" compta amb diverses activitats destinades a "la tercera joventut", segons l'alcalde.

La gran novetat d'enguany ha estat l'avenç amb la revista anual "Sentits" que, arrelada al projecte, s'ha digitalitzat en un blog (sentitsamollet.blogspot.com) actualitzat diàriament. Al blog hi pot participar tothom que ho desitgi enviant un correu a [email protected], o bé, si no es disposa d'Internet, portant en mà la informació a l'Ateneu Gran. Les aportacions poden ser de tot tipus, des de receptes de cuina, fotografies, obres teatrals, exposicions, excursions, pintura, etc. "És un blog pel poble i alhora creat pel poble" ha explicat la impulsora del blog digital.

L'espectacle "La il·lusió de viure", dimarts al teatre Can Gomà; la jornada esportiva de dimecres a La Pedra Salvadora; la mostra de tallers al carrer, dijous al carrer Sant Vicenç, o el berenar de fi de festa, divendres al Mercat Vell, són alguns dels actes previstos en el programa d'activitats de Per molts anys.

 

Edicions locals