El president del Consell Audiovisual de Catalunya, Ramon Font, visita la TDTeca!

El plenari del Consorci de Vallès Visió va acordar començar a emetre entre finals de març i l’u d’abril de 2010. Més d’un centenar de persones ja han passat per la TDTeca!

El president del Consell Audiovisual de Catalunya (CAC), Ramon Font, visitava dimarts al matí la TDTeca!, el primer punt d'informació sobre la Televisió Digital Terrestre a Catalunya. Font va destacar el lideratge del Consorci per posar d'acord a nou municipis amb un objectiu comú i per la creació d'aquest punt d'informació únic a Catalunya. El president del CAC també va fer especial èmfasi en el fet de que la idea de la TDTeca! va en línia amb el que estan duent a terme les institucions. Font va estar acompanyat en aquesta visita per membres del CAC, com la consellera Dolors Comas i el cap de Presidència, Jordi Jauset.

Així mateix, el plenari del Consorci de Vallès Visió va aprovar l'inici de les emissions per finals de març o l'1 d'abril de 2010. El Consorci també va aprovar l'acord d'utilitzar la concessió del múltiplex per a incorporar les ràdios locals. En aquest cas, el consorci molletà compta amb cinc ràdios municipals. A més, el Consorci té previst participar en el Mercat Audiovisual de Catalunya (MAC) que tindrà lloc a Granollers. De fet, durant l'estada en el MAC Vallès Visió emetrà de forma temporal.

 

 

Edicions locals