La 7a edició de la Mostra d’Entitats aplega una seixantena de participants

La Mostra, que es celebra de forma bianual, compta enguany amb una nova estructura de distribució. La inauguració serà aquesta tarda a les 19 hores

La promoció del conjunt del teixit associatiu de la ciutat és el principal objectiu de la Mostra d'Entitats, que enguany arriba a la setena edició. Una Mostra que, a més, canvia de format. I és que els visitants a aquest espai podran informar-se de la tasca d'aquestes entitats a través d'una estructura de carpes col·lectives, on els participants en la mostra disposaran d'un plafó on difondre la seva tasca. Així mateix, les entitats també podran disposar d'un mostrador on donar informació complementària. Segons fonts de l'Ajuntament, el canvi de format és degut a la voluntat d'estalvi econòmic i a la demanda de les entitats, que amb aquesta nova estructura poden assumir la Mostra amb menys personal. Així, la Mostra, que s'inaugurarà aquesta tarda a la plaça Major, compta en aquesta ocasió amb una seixantena de participants.

D'altra banda, al voltant de la Mostra s'han organitzat tot un conjunt d'activitats, com ara els tallers demostratius i la celebració de la XI Trobada d'Esbarts Infantils. A més, coincidint amb la Mostra es durà a terme la Festa de l'Esport al carrer, on està previst que hi participin al voltant de 800 nens i nenes.

 

Edicions locals