Tret de sortida a les eleccions europees del proper 7 de juny

Els partits polítics començaven ahir a mitjanit la campanya cap a les europees. Els espanyols han de triar cinquanta eurodiputats

Mollet ja està endinsat en les eleccions europees que tindran lloc el proper 7 de juny. A primera hora del matí la ciutat ja començava a mostrar els primers indicis de les eleccions, amb la col·locació de cartells i banderoles dels diferents partits polítics que es presenten a aquesta cita electoral. Però això només és el començament. En els propers dies els candidats faran una forta campanya per demanar el vot i, probablement, visitaran Mollet. De fet, alguns candidats ja s'han avançat a la cita, com ara Oriol Junqueras (ERC) que va visitar la ciutat al mes de març per explicar els principals eixos de la seva campanya.

En total, els ciutadans espanyols han de triar cinquanta eurodiputats. De fet, segons apunten les primeres enquestes realitzades pel CIS, PSOE i PP es repartiran 46 dels 50 representants europeus a parts iguals. D'altra banda, a Catalunya, les enquestes del CEO apunten a una victòria del PSC però amb un augment de vots cap a CiU. Però els sondejos apunten a un fet greu: la minsa participació de l'electoral que, apunten, podria ser de menys del 50%.

 

Edicions locals