Desallotjades un centenar de persones per una fuita de gas al carrer Gaietà Vínzia

Dissabte, una avaria en un cable soterrat va afectar una canonada de gas. Els veïns desallotjats van poder tornar a casa seva la mateixa tarda

Un centenar de persones van ser desallotjades dissabte a primera hora de la tarda per una fuita de gas que, segons els Bombers de la Generalitat, no va ser greu. La fuita va ser conseqüència d'uns cables soterrats que es van cremar i que van afectar una canonada de gas al carrer Gaietà Vínzia, a l'altura del bloc número 13. Com a conseqüència de l'incident es van evacuar quatre blocs de pisos, es van confinar els veïns d'un, i les botigues de la zona van quedar sense llum. Al llarg de la tarda els veïns van poder tornar a casa seva, donat que la fuita estava controlada i no hi havia perill, ja que, segons els Bombers, només faltava reparar el cable. Durant l'actuació dels Bombers, que van desplaçar cinc dotacions, el carrer va quedar tallat al trànsit.

Foc en una nau abandonada del carrer Berenguer III

D'altra banda, diumenge a la tarda deu dotacions de Bombers van apagar un foc en una nau abandonada del carrer Berenguer III. Segons els Bombers es va cremar l'interior de la nau, que havia estat un taller de fusta. L'habitatge del costat de la nau va quedar afectat pel fum i es van desallotjar quatre cases. A les 21 hores el foc estava apagat. No hi va haver ferits.

 

Edicions locals