El guanyador de l’etapa de la Volta que va creuar Mollet va ser Greg Henderson

La etapa va passar per la ciutat diumenge, el mateix dia en que el ciclista Alejandro Valverde es proclamava campió de la 89ena edició de la Volta Ciclista a Catalunya

Al 89ena edició de la Volta Ciclista a Catalunya va passar diumenge pel ben mig de Mollet, provocant així la curiositat de molts dels veïns de la ciutat. Coincidint amb la Mostra d'Entitats i la Festa de l'Esport, molts molletans i molletanes es van apropar al llarg de l'avinguda Burgos i el carrer Jaume I, entre altres, per veure d'aprop els ciclistes que anaven en direcció el Circuit de Catalunya.

Montmeló ha estat enguany el destí per a finalitzar l'etapa, que va començat al Centre d'Alt Rendiment de Sant Cugat. Poc abans de la una del migdia els ciclistes de la "Volta" passaven per davant del Parc de Can Mulà en direcció la rotonda de la Vinyota, on es van desviar cap el seu destí: el Circuit de Catalunya. El guanyador de la setena i última etapa va ser el neozelandès Greg Henderson, mentre que va ser Alejandro Valverde qui es va endur el premi de la "Volta".

 

Edicions locals