El CF Mollet UE guanya a casa contra el primer classificat, però perd les opcions a l’ascens

El resultat de 1-0 va impedir que els líders es proclamessin campions a Mollet

El CF Mollet UE va jugar aquest diumenge a casa contra el que és el primer classificat, el Rubí UE. Havent aconseguit la victòria, els de Sito Fradera van evitar que el visitant es proclamés allà mateix campió de la Lliga. El Mollet va estrenar el marcador durant la primera part, gràcies a un gol de Camacho; gol que van saber defensar durant tot el partit. El match de diumenge, tot i la victòria, va esvair les possibilitats d'arribar a la tercera posició, així que els de Sito ara aspiren a un quart lloc. El tècnic molletà assegura que "ha estat un partit disputat, contra el líder; tot el contrari que la jornada passada." Fradera lamenta que "si sempre aconseguíssim aquests partits i aquesta empenta, estaríem més amunt a la classificació". L'entrenador afegeix, també, que "potser no podem arribar a on volíem, per molt poc".

Els bons resultats de la temporada i l'empenta que va donar a l'equip Sito Fradera des de la seva arribada, sembla indicar que els jugadors estan contents per la feina feta. Sito declara que "ens mereixem estar entre els primers, no hem estat inferiors a ningú", i afegeix: "A vegades guanya qui té més sort. Ens falta un punt de sort". Si pensem en la banqueta, l'entrenador del CF Mollet UE, afirma que "als jugadors se'ls està fent curta la lliga, cosa estranya. Ens quedarem en el camí d'aconseguir allò que ens havíem proposat".

El proper partit, el Mollet UE visita el Palafrugell CF, rival directe en la classifiació. Sito es mostra prudent davant d'aquest match i diu que "intentarem jugar el millor possible per assolir la quarta posició, pel que pugui passar".

 

Edicions locals