Unes 200 persones participen en les jornades esportives de Can Vila

Els alumnes d’aquesta escola d’educació especial van compartir la diada amb membres del Centre Ocupacional del Bosc, integrants del Centre d’Atenció Especialitzada de l’avinguda Calderó, així com amb alu

Unes 200 persones van participar ahir al matí en la 12a edició de les jornades esportives realitzades a Can Vila. En aquesta ocasió, els alumnes van estar acompanyats per membres del Centre Ocupacional del Bosc, integrants del Centre d'Atenció Especialitzada de l'avinguda Calderó, així com d'alumnes del CEIP Joan Salvat Papasseit i de l'IES Gallecs. "Cada any convidem a una escola diferent de Mollet per conviure amb ells i en aquest cas ha estat el CEIP Joan Salvat Papasseit", explica Antonio López, director de l'Escola d'Educació Especial Can Vila. López afirma que abans de que els alumnes vinguin a l'escola se'ls hi fa una xerrada prèvia i, després, una de posterior, on responen a les preguntes dels infants. A més, les jornades esportives van comptar amb la col·laboració dels alumnes d'un cicle formatiu de grau mitjà de l'IES Gallecs, que habitualment ja participen en l'organització de diferents activitats a Can Vila com a sistema de formació.

La regidora de Salut Pública i Serveis Socials, Carme Guarro, destaca la importància d'activitats com aquesta: "Els nens de Can Vila tenen una rutina i trencar aquests motllos per ells és un dia diferent, a l'aire lliure...". En aquest sentit, el director del centre explica que durant tot el curs els alumnes de Can Vila realitzen activitats esportives on la competició no és l'eix de la festa, sinó "compatir de forma lúdica en el marc de l'activitat esportiva".

 

 

Edicions locals