Núria Parlón explica el model europeu socialista als militants del PSC Mollet

La candidata número 3 a les llistes del PSC a Catalunya va explicar els pilars d’aquest model i la necessitat d’aplicar-los a Europa

La importància de canviar la majoria conservadora del Parlament Europeu i posar en marxa el model de l'Europa Social són dos dels principals missatges que els socialistes donaven aquest dimarts en el primer acte electoral. En aquesta ocasió, els molletans van estar acompanyats de Núria Parlón, número 3 en les llistes del PSC a les europees, que va explicar que el model europeu social dels socialistes està basat en els pilars del PSC: llibertat, igualtat i solidaritat. Així, Parlón va assegurar que "el PP no amaga el model que volen per Europa, fomentat en la desigualtat". La candidata a les europees també va posar alguns exemples de mesures paralitzades pel PP a Europa, com ara la lluita contra l'ablació del clítoris i els matrimonis de parelles homosexuals.

D'altra banda, el PSC va donar a conèixer els actes previstos en les properes setmanes. Així, l'agrupació realitzarà diumenge un acte de la mà de Xavier López, primer secretari de les JSC, a les 11 hores a la plaça Catalunya. L'agrupació també té previst actes dimarts i divendres de la setmana vinent. Aquest darrer es realitzarà al Mercat Vell, on es presentarà un llibre-dvd que recull dades del partit sobre les eleccions municipals dels darrers 30 anys en memòria al 30è aniversari d'ajuntaments democràtics. A més, coincidint amb les eleccions, el PSC ha editat un nou número de La Rosa de Mollet.

 

Edicions locals