Menjar fora de casa, eix de la jornada sobre nutrició a l’Hospital de Mollet

El centre ha organitzat una xerrada sobre com menjar de forma equilibrada fora de casa així com una taula informativa sobre la nutrició

Per 8è any consecutiu, l'Hospital de Mollet ha organitzat una taula informativa entorn el Dia Nacional de la Nutrició. En aquest sentit, les persones que s'apropen fins al centre reben informació sobre com realitzar una alimentació sana i equilibrada centrada, enguany, en el menjar fora de casa. Així, segons la dietista de l'Hospital, Marisol Fernández, "menjant fora de casa també es pot complir la dieta mediterrània, que és una dieta equilibrada, la que hauríem de fer". "Hem de escollir els aliments més equilibrats perquè repercutirà en la nostra salut", afegeix Fernández. A més, la dietista ha explicat que cada cop més els restaurants estan portant a terme, tal i com exigeix el consumidor, una carta més amplia que compleix amb la qualitat dels aliments. Segons Fernández, a nivell nacional s'estan duent a terme estudis alimentaris que compten amb la col·laboració de diversos restaurants. I amb l'arribada de l'estiu: canvien les tècniques culinàries però l'alimentació segueix sent la mateixa, és a dir, equilibrada, certifica la dietista.

D'altra banda, al matí, l'Hospital ha portat a terme una xerrada sobre els hàbits alimentaris i la nutrició sana. Demà, l'Hospital portarà a terme una nova taula informativa, en aquest cas, sobre el Dia Mundial Sense Tabac. En aquest sentit, les persones que s'apropin podran fer-se proves de coximetries, que serveixen per mesurar els nivells de monòxid de carboni expirat (un dels tòxics que augmenta pel fet de fumar).

 

Edicions locals