La Marineta acollirà una exposició en homenatge a l’artista Núria Lluís

Aquesta tarda, a les 19 hores, s’inaugurarà la mostra sota el nom de ‘Encontre’, a càrrec de Pilar Sastre, Maria Ramis i Rosa Garcia

Pilar Sastre, Maria Ramis i Rosa Garcia han volgut realitzar un homenatge especial a l'artista Núria Lluís, que va morir al juliol de 2005. Per aquest motiu, les artistes, companyes de taller de Lluís, han organitzat una exposició sota el títol de ‘Encontre' al Centre Cultural La Marineta. L'exposició, on es mostraran tot un seguit de peces de ceràmica, s'inaugurarà aquesta tarda a les 19 hores i restarà exposada fins al proper 20 de juny.

Núria Lluís es va instal·lar als set anys a Sant Fost de Campsentelles, provinent de Malmercat, al Pallars Sobirà. Lluís va formar part, als anys setanta, dels tallers artístics de ceràmica del Centre Parroquial de Mollet. Moguda per la seva passió cap a aquest art, repeteix l'experiència dels tallers a Sant Fost de Campsentelles amb la col·laboració de l'Ajuntament del poble. Poc després va marxar a Mallorca, on es va projecta com a ceramista després de graduar-se a l'escola d'Art de Palma. Allà va realitzar activitats artístiques en escoles i centres cívics. Lluís va morir al juliol de 2005.

 

Edicions locals