L’Hospital de Mollet celebra el Dia Mundial Sense Tabac amb una taula informativa

En aquest marc, el centre realitza una enquesta sobre si el nou Hospital hauria de ser 100% sense fum. Altres entitats, com l’Associació Contra el Càncer, també realitzen activitats paral·leles

L'Hospital de Mollet ha volgut adherir-se un any més al Dia Mundial Sense Tabac. En aquest sentit, l'entitat ha organitzat una taula informativa per dir no al tabac. Paral·lelament, com explica Gemma Mayor, coordinadora del programa, s'estan realitzant unes enquestes als treballadors i usuaris de l'hospital per "saber que opinen sobre aquest tema i si el nou Hospital hauria de ser 100% sense fum". Així mateix, les persones que s'apropin podran fer-se proves de coximetries, que serveixen per mesurar els nivells de monòxid de carboni expirat (un dels tòxics que augmenta pel fet de fumar). A més, també es pot trobar informació sobre el programa que té el centre perquè els treballadors deixin de fumar. "Hem constat que han augmentat el nombre de treballadors que han deixat de fumar", explica Mayor.

Altres entitats també s'han sumat a aquesta iniciativa. En aquest sentit, l'Associació Contra el Càncer i l'Ajuntament tindran aquesta tarda una taula informativa a la plaça Catalunya per donar informació sobre aquesta temàtica. A més, les dues àrees bàsiques (CAP) de Mollet també contenten punts d'informació durant tot el dia. D'altra banda, durant tota la setmana s'està donant informació als diferents instituts d'educació secundària de la ciutat.

 

Edicions locals