Ficosa recull aliments per a Càritas en el marc de la Quinzena de la Solidaritat

El centre farà dissabte una jornada de portes obertes on els ciutadans podran visitar les instal·lacions d’R+D que l’empresa té al polígon de Can Magarola

Amb l'objectiu de recollir aliments per a Càritas, Ficosa realitzarà aquest dissabte una jornada de portes obertes on els ciutadans podran visitar les instal·lacions d'R+D que l'empresa té al polígon de Can Magarola. Amb aquesta fita, on Ficosa reafirma el seu compromís amb les persones més necessitades, l'empresa es suma a les activitats de la Quinzena de la Solidaritat, que començarà demà dimecres a la tarda amb una xerrada de l'Institut Català Internacional per la Pau a la Biblioteca.

La campanya que realitza Ficosa, sota el lema ‘Una tona d'ajuda', forma part de la Setmana Solidària que l'empresa realitza a nivell intern i de la que formen part com a voluntaris els treballadors de l'empresa. La jornada de portes obertes de dissabte serà de 10 a 14 hores, on hi haurà visites guiades per les instal·lacions, un espai lúdic per a infants, i un servei simbòlic de "bar", on els beneficis que es recullin també seran destinats a Càritas. El mateix dissabte a la tarda, en el marc de la tarda solidària, representants de Ficosa lliuraran els aliments recollits a Càritas.

 

 

Edicions locals