Anar a votar, eix del debat de les joventuts dels partits al Casal Cultural

El debat va comptar amb la participació dels representants de CiU, ICV-EUiA i ERC. PSC i PP van declinar la invitació del Casal

Les joventuts dels partits polítics molletans es citaven dimarts a la tarda al Casal Cultural per debatre perquè cal anar a votar i quines són les principals propostes del seu grup per als joves. El debat va comptar amb la participació de CiU, ICV-EUiA i ERC, ja que en el darrer moment PSC i PP van declinar la invitació. Així, Marta Vilaret (ERC) va afirmar que "a Europa no li podem demanar el que nosaltres no fem, per tant, primer s'ha d'anar a votar". Vilaret va explicar que el seu grup portarà al Parlament Europeu el respecte per la llengua catalana i que "Europa ha de donar solucions globals a aquesta crisis". En aquest sentit, Jordi Villanueva, de CiU, va assegurar que "cal fer un canvi econòmic i ser un partit exigent". Villanueva va assegurar que el seu partit vol potenciar a Europa les polítiques d'ajuda als joves en aspectes com ara els habitatges o les beques Erasmus.

D'altra banda, Xavier Huguet, d'ICV-EuiA, ressaltava alguns dels camps en el que el seu partit vol intervenir, com ara aturar el Pla Bolonya, augmentar el número de beques per estudiants i enfortir els drets fonamentals dels treballadors.

 

Edicions locals