‘En aquestes eleccions hem de decidir quina Europa volem’, segons la diputada socialista Meritxell Batet

El PSC presentarà aquest divendres al Mercat Vell un cd-llibre que recull les candidatures socialistes molletanes d’aquests 30 anys de governs democràtics

La diputada Meritxell Batet visitava dimarts la ciutat per demanar el vot socialista i reflexionar entorn el punt d'inflexió que suposen aquestes eleccions respecte a les anteriors. "Fins ara volíem més Europa, ara hem de decidir quina Europa volem", explicava Batet. En aquest sentit, la diputada socialista va assegurar que cal votar al PSC perquè "és important que tinguem una veu que cregui en les institucions públiques i en Europa" i perquè "les esquerres i el PSC som els partits que hem tirat endavant les grans reformes". Batet també va fer èmfasi en que a partir de l'u de gener de 2010 entrarà en vigor el Tractat de Lisboa que "donarà més competències i capacitat de decisió al Parlament Europeu".

D'altra banda, divendres tarda, a les 19 hores, el PSC celebrarà al Mercat Vell la fi de la campanya electoral, amb la presencia dels socialistes Raimon Obiols i Roman Ruiz. En aquest marc, l'agrupació presentarà un cd-llibre que recull les candidatures socialistes molletanes d'aquests 30 anys de governs democràtics. L'acte comptarà amb la presència dels tres alcaldes socialistes i del president honorífic del PSC Mollet, Antonio Mendoza.

 

Edicions locals