El parlamentari Jordi Turull demana el vot per CiU perquè els catalans tinguin ‘veu directa a Europa’

Turull va donar a conèixer el programa electoral de CiU en una parada al mercat municipal amb la companyia dels regidors molletans

El diputat al Parlament, Jordi Turull, va visitar dimarts la ciutat on va repartir roses taronges i propaganda electoral als ciutadans, conjuntament amb els tres regidors de la ciutat: Feliu Guillaumes, Nuria Fortuny i Joan Daví. En aquest marc, Turull va explicar que cal votar a CiU per a que els catalans tinguin "una veu directa a Europa". El parlamentari va explicar que "aquestes eleccions són importants pel moment que vivim i per Catalunya, perquè Europa és una oportunitat i Catalunya hi ha de tenir veu". "Si no ho defensem nosaltres no ho defensarà ningú" prosseguia Turull, que va descriure aquestes eleccions com "transcendentals". Així mateix, el diputat català va afirmar als ciutadans que han de votar a CiU per "tenir representació via directa a Europa".

D'altra banda, la secció local de CiU té previst prosseguir la campanya electoral dijous amb una festa infantil a la tarda a la plaça Prat de la Riba.

 

Edicions locals