El PSC presentarà aquesta tarda un cd-llibre recopilatori de les candidatures socialistes molletanes en aquests 30 anys d’ajuntaments democràtics

El document es presentarà en el marc de l’acte fi de campanya dels socialistes molletans, on hi intervindran els tres alcaldes socialistes a Mollet

El candidat a les eleccions europees Raimon Obiols i el diputat Roman Ruiz són dos dels convidats que l'agrupació molletana socialista tindrà aquesta tarda en el marc de l'acte de fi de campanya del partit, dos dies abans de les eleccions al Parlament Europeu. Un acte molt emotiu per al grup del PSC de la ciutat, que presentarà un cd-llibre que recopila tota la informació sobre les diferents candidatures socialistes a Mollet en aquests 30 anys d'ajuntaments democràtics. Així, el document, amb més de 400 pàgines, conté les candidatures, els programes electorals i l'escrutini de les diferents eleccions de 1979, 1983, 1987, 1991, 1995, 1999, 2003 i 2007 . D'aquesta manera, l'objectiu d'aquest cd-llibre és "fer memòria del treball fet pel PSC en la transformació social de la ciutat", segons Raúl González, membre de l'agrupació local. Així, el primer secretari del PSC, Josep Garzón, destaca que el partit socialista molletà "està demanant el soterrament de la via nord des de 1987".

L'agrupació també ha editat un pòster amb les imatges de les més de 130 persones que han estat a les llistes socialistes a Mollet en les eleccions municipals. En el marc de la presentació d'aquest document, estaran present els tres alcaldes socialistes que ha tingut el municipi: Isidro Carpio, Montserrat Tura i Josep Monràs. A més, està previst que el president honorífic del PSC Mollet, Antonio Mendoza, pronuncií unes paraules.

L'acte començarà a les 19 hores al Mercat Vell, mitja hora abans el partit obrirà les portes de l'edifici per distribuir aquest document recopilatori de la democràcia en ulls del partit socialista.

 

Edicions locals