‘La Generala’ del Fòrum Abelló tancarà la temporada d’espectacles de Can Gomà

La companyia oferirà dues actuacions el cap de setmana entorn la història d’una família real destronada

A cavall entre la sarsuela i la opereta, el Fòrum Abelló Companyia de Sarsuela de Mollet porta aquest cap de setmana a Can Gomà una còmica història d'una família real destronada. L'obra es centra en el príncep Pío i el seu amor impossible per Berta, que és l'esposa d'un General i que, per aquest motiu, l'anomenen "La Generala".

Aquesta nova producció de la companyia molletana neix de la visió escènica de Peter Gadish i l'orientació musical de Jordi González, que junts dirigeixen a un grup d'artistes amb la col•laboració de Carmen López, en les coreografies, i Jesús Rodríguez Santos, en el disseny de les projeccions. Anna Gomà,Sergi Bellver, Minerva Gómez, Ramón Rodríguez, Isabel Cano, Pepín Villarrazo i Guillem Costa completen el repartiment d'actors.

En aquest cas, les actuacions tindran lloc dissabte a les 22 hores i, diumenge, a les 18 hores. L'entrada té un cost de 15 euros, però es poden adquirir de forma anticipada per 12 euros.

Aquesta serà la darrera obra de la temporada 08-09 del Teatre de Can Gomà que ha gaudit, durant l'any, de la companyia de diversos artistes, entre els que destaca S"herlock Holmes i el club dels pelrojos", de la companyia Lazzigags, "Còmica vida", de Per-versions o, "La Bella i la Bèstia", de la companyia Veus Veus.

 

Edicions locals