CREA celebra el seu desè aniversari amb una exposició al CIRD Joana Barcala

La mostra, que es pot veure fins al proper 25 de juny, està composada per una quinzena d’obres creades per les dones de l’associació

CREA celebra enguany el seu desè aniversari, i ho fa d'una manera molt especial. I és que l'art és un dels trets que uneix a aquesta associació de dones artistes plàstiques. Per això, les membres de l'entitat han dissenyat per a l'ocasió una quinzena d'obres que ara s'exposen, fins al proper 25 de juny, al Centre d'Informació i Recursos per a Dones (CIRD) Joana Barcala. A ‘Entre telas' els visitants podran gaudir de la pintura, l'escultura i altres formes d'expressió d'aquestes artistes, que, aquest cop, han volgut exposar plegades.

Aquesta, però, no és l'única activitat que tenen preparada des de CREA. I és que l'entitat va engegar ara fa alguns dies un seminari d'art contemporani, per reflexionar a l'entorn de l'art contemporani en el marc de la XVI Biennal d'Art Contemporani Català. En aquest sentit, les artistes han organitzat per aquest dimecres una visita comentada a aquesta exposició de la mà dels joves artistes participants.

 

Edicions locals