El conseller Nadal participa en les conferències del pla estratègic de Mollet

Joaquim Nadal va explicar la seva experiència en aquest camp, i va fer una breu ressenya sobre els plans territorials i d’infraestructures que porta a terme la Generalitat

El conseller de Política Territorial i Obres Públiques de la Generalitat de Catalunya, Joaquim Nadal, visitava ahir a la tarda la ciutat per participar en una conferència en el marc del pla estratègic de Mollet 2025. En aquest sentit, Nadal va explicar als presents la seva experiència en planificació estratègica, i va mostrar les parts que contenen els plans territorials i els plans d'infraestructures que es porten a terme des del seu departament. Així, Nadal va assegurar que la planificació estratègica ha d'anar lligada al dia a dia d'una ciutat i que "després de 30 anys de d'ajuntaments democràtics s'ha de pensar en nous propòsits".

D'altra banda, l'alcalde de la ciutat, Josep Monràs, va comentar amb el conseller que el pla estratègic que s'està desenvolupant de cara el futur de Mollet té en compte les infraestructures i els espais de desenvolupament. Monràs va explicar que el pla recull que Mollet tindrà un creixement sostenible, i que es calcula que al 2025 Mollet tingui 65.000 habitants. Finalment, l'alcalde va definir la ciutat com "una cruïlla de camins".

 

Edicions locals