El CF Mollet UE celebra aquest cap de setmana el torneig de futbol base Ciutat de Mollet

En el campionat hi participaran els equips de les categories Alevins i de l’Escola, del CF Mollet UE i d’altres equips de municipis de la província de Barcelona

Aquest cap de setmana el camp municipal Germans Gonzalvo té una cita molt especial amb més d'una desena d'equips de la província de Barcelona. I és que l'espai acollirà el torneig de futbol base Ciutat de Mollet, organitzat pel CF Mollet UE. En aquest sentit, dissabte al matí serà el torn de les escoles dels equips participants, mentre que dissabte tarda i diumenge els partits estaran protagonitzats pels equips de categoria aleví.

Així, dissabte el torneig estarà dividit en dos grups, en els que cada equip jugarà dues petites lligues. El grup 1 estarà composat per l'Escola 1 del Mollet, Canovelles, Montornès i Caldes de Montbui; i el grup 2, per l'Escola 2 del Mollet, el PBB La Roca, Vilanova i Argentona. La final tindrà lloc a les 13 hores.

En el cas de la categoria aleví, el torneig estarà dividit en quatre grups, que jugaran dues competicions diferents. Dissabte tarda serà el torn del grup 3, composat per CF Mollet UE "B", PBB La Roca del Vallès "B" i Vilanova del Vallès "B"; i el grup 4, amb el CF Mollet UE "C", l'Escola del RCD Espanyol i el Gimnàstic Manresa "B". Diumenge, el torn serà pel grup 1 (CF Mollet UE "A", el PBB La Roca del Vallès "A" i el Gimàstic Manresa "A") i el grup 2 (CF Mollet UE "C", el Badia del Vallès i el Poniente "A").

L'organització d'aquest torneig de la mà del CF Mollet UE demostra la importància que té pel club el futbol base, tal i com afirma el seu president, Feliu Tura: "Celebrar a Mollet aquest tipus de campionats ajuden a prestigiar el nom de la ciutat i del club en l`àmbit esportiu alhora que demostren l'aposta del CF Mollet UE de recolzar el futbol base".

 

Edicions locals