Els alumnes de 5è de primària participen en la cloenda de les classes d’Educació Viària

En total, han participat en els cursos més d’un miler d’alumnes, entre els estudiants de 5è de primària i de 1r i 4t d’ESO

El teatre Can Gomà s'omplia ahir al matí del xivarri provinent dels centenars d'alumnes de 5è de primària que participaven en la cloenda de les classes d'Educació Viària que imparteixen els agents de la Policia Municipal. En aquest marc, l'alcalde Josep Monràs; el regidor de Seguretat Ciutadana, Josep Garzón; i el cap de la Policia Municipal, Antonio Navarro; van fer entrega als guanyadors de cada classe els premis del Concurs de Dibuix, així com les medalles a aquells alumnes que millor han realitzat el circuit de proves del parc de Can Mulà en bicicleta i han respectat les normes de circulació. Segons Antonio Ribas, que imparteix aquests cursos des de fa nou anys, els nois aprenen en aquestes classes la senyalització viària bàsica i treballen alguns dels riscos d'anar en vehicle.

En total, han participat en els cursos més d'un miler d'alumnes, entre els estudiants de 5è de primària i de 1r i 4t d'ESO.

 

 

Edicions locals