Els membres del Club Atlètic Mollet ofereixen el seu ascens a l’alcalde

Monràs va rebre als representants del club a la sala de plens de l’Ajuntament, on va destacar l’esforç realitzat pels atletes per poder pujar de categoria

L'esforç i la constància dels atletes del Club Atlètic Mollet (CAM) han portat enguany al club a pujar de Tercera a Segona Categoria Catalana. En aquest marc, ahir a la tarda representants de l'equip van anar a l'Ajuntament per oferir aquest títol a l'alcalde Josep Monràs. El president del CAM, Joan Ollé, va assegurar que "és una joia poder presentar a l'alcalde aquest ascens" i que "ens fa molta il·lusió l'ascens perquè portàvem uns anys a tercera, una categoria que crec que no ens mereixíem però a la que vam baixar per pocs punts". Així mateix, Ollé afirma que el club intentarà "retenir" els atletes fins a la categoria sènior, tot i que quan un atleta comença a despuntar "marxa a equips més grans".

D'altra banda, l'alcalde Josep Monràs va explicar que "aquest és el primer cop que el Club Atlètic Mollet ve a oferir a l'Ajuntament un ascens, almenys des del 91", i afegia: "Això no vol dir que no estiguessin fent una bona feina". A més, Monràs va destacar que no només s'ha aconseguit l'ascens del club sinó també molts èxits a títol individual dels atletes del club molletà. L'alcalde també va fer èmfasi en el fet de que Mollet tingui una de les tres pistes d'atletisme homologades de la comarca i va marca una nova fita pel club: "Continuar pujant i augmentar la piràmide per la part de baix, és a dir, en número de membres".

 

Edicions locals